Experiențe neplăcute ale turiștilor la Gara de Nord din București: „Dezgustător, mai curat era în tren”

Gara de Nord a înregistrat un număr ridicat de turiști în ultima perioadă, motiv pentru care pe TripAdvisor are peste 100 de recenzii, însă, din nefericire, multe dintre ele nu sunt tocmai pozitive. 

Gara de Nord din București este cea mai mare stație feroviară din România și aici ajung și pleacă aproape 200 de trenuri zilnic.

În urma fluxului ridicat de turiști, Gara de Nord are peste 100 de recenzii pe TripAdvisor, însă multe dintre ele nu sunt pozitive, mai ales cele ale turiștilor străini, care au criticat în mod masiv condițiile din grupurile sanitare și viteza redusă a trenurilor.

Mai mult, aceștia au menționat și riscul de a fi jefuiți în gară.

Turiștii recomandă să se evite toaletele deoarece sunt murdare, nu se pot încuia, nu există hârtie igienică suficientă și nu există intimitate.

”Dacă puteți, evitați toaletele! Mai întâi trebuie să plătești, apoi doamna îți dă hârtie igienică pentru că nu există hârtie în toalete… și este raționalizată!!! Puteți doar să sperați că nu veți avea nevoie de mai multă decât vi s-a dat. Nu poți încuia toaletele, nici măcar să închizi ușa corect… nu există intimitate. O experiență foarte neplăcută și dezgustătoare. Toaletele din tren erau mai curate”, potrivit unei recenzii.

De asemenea, unii au fost deranjați de vânzătorii ambulanți și de cei care colectează bani pentru organizații de caritate.

Șoferii de taxi din afara gării cer prețuri mari și sunt recomandate aplicații de transport, în timp ce schimbul valutar este slab și există puține trenuri cu destinații internaționale.

”Șoferii de taxi din afara gării au prețuri foarte mari. Mai bine instalați o aplicație de transport. Aveți grijă la bagaje, sunt persoane care fură”, se mai arată într-o recenzie.

Majoritatea recenziilor critică atmosfera murdară și neplăcută din gară și recomandă transportul rutier ca alternativă mai bună, potrivit Ziare.com

Unele persoane s-au simțit nesigure în gară, fiind deranjate de agitația și de lipsele de securitate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati