Explozie într-un apartament din Sectorul 3 / UPDATE: 30 de locatari au fost evacuaţi. Inspectoratul de Stat în Construcții va evalua structura de rezistenţă a clădirii

O explozie puternică a avut loc, luni, într-un apartament din Sectorul 3 al Bucureștiului, de pe strada Răcari.

UPDATE 2 – ISU anunţă că victima exploziei este transportată la Spital Bagdasar Arseni. Sunt evacuaţi aproximativ 30 de locatari din blocul afectat şi s-a solicitat sprijin de la Inspectoratul de Stat în Constructii pentru a realiza o evaluare a structurii de rezistenţă a clădirii.

UPDATE – Victima extrasă din apartament este un bărbat în vârstă de 84 de ani, care prezintă arsuri. Acesta a fost intubat şi transportat la spital.

ȘTIRE INIȚIALĂ

ISU anunţă că o explozie neurmată de incendiu s-a produs la un apartament, la etajul 2, în strada Răcari. De asemenea, sunt înregistrate pagube şi la etajul 3.

Din interior a fost scoasă o victima, prinsă sub o placă de beton. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 50 de ani, în stare de conștientă, preluat de echipajul SMURD.

În urma exploziei, numeroase elemente de construcție au fost dislocate (uși, ferestre, zidărie). La fața locului acționează cinci autospeciale de stingere, SMURD, descarcerare și Detașamentul Special de Salvatori, arată ISU Bucuresti Ilfov.

Până în acest moment, echipele de salvatori au evacuat șase locatari.

Sunt înregistrate pagube materiale și la etajul trei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati