Explozie la o fabrică de ciment din Voluntari. Casele din jur, afectate de praful gros – FOTO

O explozie a avut loc în această după-amiază, în orașul Voluntari, județ Ilfov, pe strada Cernavodă. Se pare că explozia s-ar fi produs la o stație de betoane. 

În urma exploziei nu s-au înregistrat victime omenești, ci doar pagube materiale. În plus de asta, o mare cantitate de praf de ciment s-a împrăștiat în atmosferă și s-a depus pe imobilele din vecinătate.

„În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 12:25, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în orașul Voluntari s-a auzit o explozie, de la o fabrica de ciment din localitate. La fața locului s-au deplasat polițiștii din Voluntari, pentru efectuarea de activități specifice, unde au constatat că ar fi fost anumite probleme la instalația de umplere a unui siloz”, au transmis, joi, reprezentanții IPJ Ilfov.

După explozie o cantitate mare de praf de ciment s-a împrăştiat în aer şi s-a depus pe casele din zonă, după cum se poate vedea din imaginile surprinse de camerele de supraveghere publicate de Antena3.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati