Expoziția „Moda în Bucureștiul interbelic”, la Palatul Suțu

Muzeul Municipiului București prezintă, din 18 noiembrie, expoziția „Moda în Bucureștiul interbelic”, în care atmosfera de la început de secol XX este recreată prin costume, accesorii vestimentare și fotografii.

Expoziția dedicată modei și evoluției sale va fi deschisă începând cu data de 18 noiembrie și vine în întâmpinarea întrebărilor publicului îndrăgostit de modă sau specialist și interesat de viața urbană sub toate aspectele ei.

Ce vor putea admira vizitatorii

Mobilierul, cristalul și porțelanul care împodobeau interioarele caselor bucureștene vor recompune imaginea interbelică a Bucureștiului, capitală europeană. Alături de costume sunt valorificate Colecțiile Fotografii, Cărți poștale și Clișee fotografice, Artă Decorativă-Metal, Artă Decorativă-Cristal și Porțelan, Artă Decorativă-Mobilier, Diverse, Știință-Tehnică.

„În sala de conferințe de la parterul Palatului Suțu vor fi admirate costume elegante, chipuri și imagini ale orașului, interioare de casă – acum o amintire vie a vieții frenetice de atunci, în București”, precizează curatorul expoziției.

Expoziția va putea fi vizitată până în 14 februarie 2021.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati