Expoziția ”Școala verde și eu pot fi RETROFIT”, la Palatul Parlamentului – FOTO

Palatul Parlamentului a găzduit expoziția ”Școala verde și eu pot fi RETROFIT”, a precizat deputata USR București, Oana Ozmen, pe pagina de Facebook.

Evenimentul s-a desfășurat pe 1 și 2 martie și a fost organizat de Comisia pentru Industrii și Servicii, cu sprijinul domnilor Sandor Bende, Președintele comisiei, Ioan Mang, Vicepreședinte, și Florin Alexe, membru al comisiei, împreună cu Primăria Sectorului 6, București.

Toți participanții care au vizitat expoziția au asistat la un exercițiu de imaginație și o lecție de responsabilitate oferită de copiii care învață în școlilie din Sectorul 6, a precizat sursa citată.

”Vom continua astfel de acțiuni la nivelul Comisiei pentru Industrii și Servicii. Felicit inițiativa doamnei Iuliana Leca, Director Executiv al Direcției pentru Fonduri Externe, precum și prezența conducerii Primăriei Sectorui 6, prin doamna viceprimar Ana Maria Tefan, domnul viceprimar Alexandru Gâdiuță și domnul consilier local Lucian Dubălaru.

Multumesc Ambasadei Danemarcei și Ambasadei Germaniei pentru deschidere și cooperare privind susținerea proiectelor de eficiența energetică. De asemenea, mulțumesc colegilor din Parlament care și-au arătat susținerea pentru inițiativele de promovare a eficienței energetice în școli.”, a completat Oana Özmen.

Evenimentul a fost organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Eficienței Energetice, celebrată pe 5 martie.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati