Expoziție de mărțișoare realizate de copii, la Primăria Sectorului 2

În cadrul Primăriei Sector 2 are loc o expoziţie de mărţişoare, unde bucureștenii pot găsi broşe, tablouri sau felicitări handmade, realizate de copiii vulnerabili din Sectorul 2.

👧👦 Micii meşteşugari ce şi-au expus creaţiile în Aula Primăriei beneficiază de serviciilor centrelor DGASPC Sector 2, respectiv:
✅ Centrul de zi pentru copii Sf. Maria;
✅ Centrul de zi Sf. Pantelimon;
✅ Serviciile pentru protecția copilului de tip rezidențial;
✅ Complexul de servicii pentru copilul cu dizabilități neuropsihice;
✅ Centrul de Primire în Regim de Urgență Cireșarii;
✅ Centrul Pilot de Protecție pentru Copilul Victimă a Traficului de Ființe Umane Gavroche;
✅ Centrul de zi Pinocchio;
✅ Centrul de servicii de asistență și sprijin ptr prevenirea situațiilor ce pun în pericol securitatea și dezvoltarea copilului Casa din Tei.

”Pe baza de donaţie, puteţi dărui celor dragi mărţişoare şi obiecte de decor din diverse materiale, cum ar fi pânză, lemn, hârtie sau material reciclabil, pentru că cei mici au înțeles că trebuie să fie prietenoși cu mediul înconjurător, să protejeze natura.”, transmite PS2.

Evenimentul are loc în perioada 26 februarie – 8 martie 2024, de luni până joi între orele 8.00 – 16.30 şi vineri între orele 8.00 – 14.00.

”Vă reamintim că în subordinea DGASPC Sector 2 funcționează Direcția Protecția Copilului, ce coordonează servicii și centre specializate în asistență copiilor aflați în dificultate.

În prezent, 250 de copii proveniți din familii defavorizate și marginalizate social sunt beneficiari ai centrelor de zi pentru copii, iar alţi 150 de copii sunt găzduiți în centre de tip rezidenţial/ familial cu cazare, centre în care primim inclusiv, în regim de urgență, copiii abuzaţi, neglijaţi sau exploatați, copiii străzii sau copiii victime ale traficului de persoane.”, transmite sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati