Facebook Messenger și Instagram au picat joi, în România și în lume

Aplicația Facebook Messenger este inutilizabilă în România, dar și în alte zone ale lumii, după o întrerupere a serviciului cu care se confruntă gigantul rețelelor de socializare.

Problema a apărut în România în jurul prânzului și se manifestă și la momentul redactării acestei știri. Este afectată atât comunicarea pe messengerul Facebook, cât și pe cel Instagram, rețea de socializare deținută tot de Facebook.

Compania Facebook a anunţat că anumiţi utilizatori întâmpină probleme tehnice atunci când expediază mesaje pe serviciile sale Messenger şi Instagram şi pe platforma sa online dedicată companiilor, Workplace, informează Reuters și Agerpres.

„Lucrăm pentru ca lucrurile să revină la normal cât mai repede posibil”, a declarat un purtător de cuvânt al reţelei de socializare.

Utilizatorii au remarcat că mesajele trimise nu mai pleacă către destinatari, cel mai probabil din cauza serverelor companiei. Și serviciul de Facebook pare a fi afectat, funcționând greoi.

În Marea Britanie utilizatorii se confruntă cu aceleași manifestări, arată publicația online Express.

Datele de pe site-ul independent DownDetector arată mii de utilizatori Facebook Messenger care nu pot accesa aplicația lor în fiecare minut în Marea Britanie. Aproximativ 2.400 de utilizatori Facebook Messenger se plângeau în fiecare minut că nu se pot conecta, trimite mesaje text sau nu primesc apeluri.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati