Facultatea de Drept din cadrul ASE lansează în premieră naţională un program postuniversitar

Facultatea de Drept din cadrul ASE lansază, în premieră naţională, programul postuniversitar „Dreptul bancar şi al noilor tehnologii”.

Înscrierile, care se desfăşoară exclusiv online, au început pe 16 martie şi urmează să se încheie pe 16 aprilie.

„Cea mai nouă şi dinamică facultate de drept din ţară, Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, iese din nou la rampă: împreună cu Asociaţia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar şi Asociaţia Română a Băncilor, parteneri instituţionali, aduce în atenţia publicului programul postuniversitar ‘Dreptul bancar şi al noilor tehnologii’. Programul reprezintă o premieră în domeniul cursurilor postuniversitare româneşti şi a fost realizat în urma solicitării mediului profesional financiar-bancar”, informează un comunicat de presă, potrivit Agerpres.

Activităţile didactice se vor desfăşura preponderent online, iar cursanţii vor fi îndrumaţi de reputaţi lectori, practicieni din domeniu, pe parcursul a opt module: Contractare şi garantare în materie de creditare, Dreptul consumatorului de servicii financiar-bancare, Conflicte în materie bancară, Legislaţie bancară specifică, Noile tehnologii în domeniul financiar-bancar, Conformitate bancară, ESG în materie bancară, Drept bancar european.

Potrivit comunicatului, programa de studii este caracterizată „printr-o pregătire academică riguroasă” în cadrul căreia se acordă o atenţie deosebită analizei evoluţiei cadrului legal, completat cu analize aprofundate şi pertinente ale cazuisticii în domeniu prin care vor fi explicate şi exemplificate noţiunile de drept bancar şi dreptul noilor tehnologii, cu aplicabilitate ariei financiar-bancară.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati