Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării scoate 50 de locuri la buget pentru admiterea de toamnă

Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicarii a Universităţii din Bucureşti scoate la concurs 53 de locuri la buget la concursul de admitere la master, în sesiunea septembrie 2022. Înscrierile la concurs au loc exclusiv online, pe site-ul facultăţii.

Perioada de înscriere la concursul de admitere se prelungeşte până miercuri, 14 septembrie, ora 23,59 pentru următoarele programe de masterat:

Jurnalism şi Comunicare Politică (JCP) – 12 locuri la buget
Comunicare şi Resurse Umane (CRU) – 10 locuri la buget
Producţie multimedia şi audio-video (PMAV) – 7 locuri la buget
Managementul instituţiei mass-media (MIMM) – 15 locuri la buget
Medias, Developpement, Societe (MDS) – 7 locuri la buget.

Examenul constă în probă de interviu, candidaţii găsesc pe site-ul FJSC detaliile despre actele necesare înscrierii şi tematica fiecărui program.

„FJSC a eliminat înscrierea cu dosar cu şină la concursul de admitere. Documentele sunt scanate sau fotografiate şi urcate pe site-ul nostru, iar candidaţii primesc confirmarea pe email.

Pentru anul universitar 2022-2023 cel puţin 50% din activitatea de predare la cursurile de la master se va derula online, prin utilizarea resurselor electronice, conform regimului de predare în sistem hibrid aprobat de ARACIS a precizat decanul FJSC, conf. univ. dr. Antonio Momoc:

FJSC scoate 200 locuri la taxă la concurs în sesiune de toamnă de admitere la master. Taxa de înscriere la concurs este 200 de lei pentru înscrierea la una sau mai multe programe de master (maximum 3). Taxa de şcolarizare aferentă anului universitar 2022-2023 pentru studii universitare de de master este 3650 de lei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati