Fan Courier, către toți clienții: nu deschideți acest tip de e-mailuri

Fan Courier şi-a avertizat clienţii ca ar putea fi victimele unui atac de tip phishing, o metodă online folosită pentru a sustrage bani, parole sau alte informații personale.

„Vă rugăm să verificați adresa de e-mail de pe care primiți informări legate de expedițiile FAN Courier și să NU deschideți fișierele anexate. De data aceasta, adresa de e-mail folosită seamănă în proporție foarte mare cu una reală. Subliniem faptul că baza noastră de date nu a fost afectată de această noua tentativă de atac cibernetic, datele fiecăruia dintre clienții noștri fiind în siguranță. Nu au existat pierderi de date sau breșe de securitate”, anunţă Fan Curier.

Fan Courier recomandă să nu fie deschise fișiere primite prin e-mail decât în cazul în care se cunoașteți sursa. Totodată, clienții sunt avertizați să evite accesarea „ofertelor irezistibile” primite în mediul online, dar și folosirea unei soluții de securitate.

Clienții sunt rugați să verifice adresele de e-mail de pe care primesc informări legate de expedițiile firmei de curierat și să nu deschidă fișierele anexate, deoarece sunt infestate cu troieni.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati