Fântânile arteziene și cișmelele din Sectorul 1 sunt funcționale. Unde sunt amplasate acestea

0
176

Administratia Domeniului Public Sector 1 anunță, într-o postare pe Facebook, că fântânile arteziene și cișmelele din Sectorul 1 sunt funcționale, mai ales în aceste zile toride.

Potrivit sursei citate, în zilele caniculare, fântânile arteziene reușesc să reîmprospăteze aerul torid al verii.

”Cu design impunător sau minimalist, cu o istorie bogată sau modernă, fântânile arteziene fac parte din peisajul urban, fiind punctul de atracție pentru oricine. Sunetul apei curgătoare transmite un efect relaxant, îmbunătățește starea de spirit și oferă energie pozitivă. Pe lângă rolul decorativ, fântânile arteziene creează oaze de liniște și relaxare în spațiile publice.”, mai spune sursa citată.

În același timp, utilizarea de cișmele și descurajarea consumului de apă îmbuteliată este un demers care devine tot mai important atât în România, cât și în afara țării.

Fântânile și cișmelele sunt amplasate în următoarele locații: Parcurile Bazilescu, Kiseleff, Regina Maria, Eva, Izbiceni, Maica Teofana, Luigi Cazzavillan, Nicolae Iorga, I.C. Brătianu, Perla, Băneasa, Dionisie Lupu, Venus, Automatica, Alexandru Ioan Cuza și Piața Amzei, Pajura 2-4, Piața Pajura, Făurei, DITL, Pajura 11-13.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.