Fără permis şi drogat la volan, un bărbat din Bucureşti a făcut scandal la INML

0
312

Un bărbat de 41 de ani a fost prins de poliţiştii rutieri din Bucureşti în sectorul 5, în timp ce conducea fără permis. Aparatul DrugTest a indicat prezenţa în organism a unei substanţe psihoactive, iar bărbatul a fost reţinut. Dus la sediul INML, acesta refuzase prelevarea de probe biologice.

”La data de 18 Septembrie a.c., în jurul orei 02:50, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe o stradă din sectorul 5 au oprit pentru control un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat. După stabilirea identităţii şi verificarea documentelor prevăzute de legislaţia rutieră, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul în vârstă de 41 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a transmis Brigada Rutieră.

Fără permis, conducea drogat

Şoferul a fost testat preliminar cu aparatul DrugTest care a relevat prezenţa în organism a unei substanţe psihoactive.

Astfel, bărbatul a fost dus la sediul INML pentru prelevarea de mostre biologice, însă, deşi avea obligaţia să se supună, acesta a refuzat.

”În baza probatorului administrat în cauză, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 în vederea luării unei măsuri preventive”, a precizat sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.