Fără publicitate stradală ilegală în Sectorul 1. Peste 30 de prisme și bannere publicitare, desființate

0
233

Primăria Sectorului 1 stopează fenomenul publicității stradale ilegale. Din dispoziția primarului, la acest sfârșit de săptămână, a avut loc o amplă acțiune de desființare de panouri publicitare amplasate ilegal pe domeniul public al Sectorului 1.

Acțiunea a fost desfășurată de Poliția Locală și a avut ca obiect desființarea a peste 30 de prisme publicitare, meshu-uri și bannere amplasate ilegal în diferite locații din Sectorul 1.

Au fost desființate panourile publicitare amplasate ilegal pe domeniul public din următoarele zone: Pipera, Băneasa, Calea Griviței – Gara de Nord, Berzei – Știrbei Vodă, Bucureștii Noi.

Vezi mai jos lista exactă a locațiilor care au fost curățate de reclamele amplasate ilegal.

“Suntem sufocați de aceste reclame amplasate ilegal de multe ori cu complicitatea unor funcționari din primărie care au profitat de funcția lor și au avut înțelegeri în afara legii ani de zile cu firmele respective.

Am reușit să punem stop mafiei și din domeniul publicității stradale, iar această afacere ilegală a luat acum sfârșit. Continuăm curățenia până când nu vor mai exista reclame ilegale în Sectorul 1”, a declarat primarul Clotilde Armand.

Ea a publicat și poze din timpul acțiunii de demontare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.