Farmacia Tei deschide o nouă unitate în zona Rahova și face angajări

Lanțul de farmacii Tei și magazinele Bebe Tei, controlate de antreprenoarea Roxana Maftei, își extinde acoperirea în București cu o nouă unitate în zona Rahova. Compania face angajări.

Un anunț postat pe site-ul companiei arată că un nou punct de lucru se va deschide în strada Pucheni, nr. 42, în cadrul complexului Mega Center, fără a fi precizată data inaugurării, scrie Wall-Street.ro.

Farmacia va dispune de 16 case de marcat, unde se vor elibera medicamente cu prescripție medicală atât gratuite/ compensate cât și la liber. De asemenea, unitatea va avea scaune în zona de așteptare pentru pacienții varstnici sau cu probleme de sănătate.

În prezent, compania derulează un proces de recrutare, fiind în căutare de farmaciști, asistenți de farmacie, consilieri, operatori marfă, merchandiseri, specialiști achiziții, casieri și oameni pentru curățenie.

Prezenta din anul 1992 pe piață, Farmacia Tei are un portofoliu de peste 35.000 de produse, iar magazinul Bebe Tei a ajuns să aibă peste 25.000 de produse.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati