Fată de 13 ani, bătută de trei adolescente în miezul zilei într-un parc din București

O fată de 13 ani a ajuns cu nasul rupt și cu mai multe răni pe corp la spital după ce trei adolescente au bătut-o în miezul zilei, vineri, în Parcul Alexandru Ioan Cuza din București. Potrivit mamei fetei agresate, care este asistentă medicală la Ambulanta și i-a acordat primul ajutor, băieții făcuseră cerc în jurul agresoarelor, relatează Știrile ProTV.

Agresiunea a avut loc în parcul Alexandru Ioan Cuza din Sectorul 3 al Capitalei la ora 15.00 pe o bancă aflată pe o alee principală, după ce fata de 13 ani fusese ademenită afară de o prietenă. Când a ajuns în parc, însă, a fost înconjurată de un grup de adolescente.

Fata a sunat-o pe mamă, care este asistentă medicală la Ambulanță, ea fiind și cea care a intervenit la caz și a dus-o la spital.

„Cum am putut… I-am toaletat plăgile, am pansat-o și am adus-o într-o cameră de gardă de spital de urgență. Nu știu ce ceartă au avut, nu am investigat, nu am avut timp, au scos-o din casă ca să o prindă în parc. Erau cel puțin 20 de copii, băieții făcuseră cerc în jurul lor și fetele o băteau. Au pus-o în genunchi, să o umilească și să le pupe mâinile, un copil de 13 ani, cu ce traumă poate rămâne?”

„Au târât-o pe jos, în genunchi, i-au dat apă să bea, că leșina copilul pe stradă, i-au pus gheață, starea psihică a copilului meu este la pământ, nu mai vrea să stea singură în casă, eu am primit telefoane de amenințare că vor veni și ne vor tăia.”

Fetele agresoare ar fi amenințat-o inclusiv pe mamă

Potrivit Știrile PROTV, imaginile au fost distribuite apoi pe internet de adolescentele care ar fi continuat să le amenințe pe fetiță și pe mama ei, dacă îndrăznesc să facă plângere la poliție.

Adolescenta agresată a fost internată de urgență la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală cu mai multe răni pe corp, dar și cu fractură nazală.

Polițiștii Secției 12 au deschis un dosar penal pentru loviri și violențe și au transmis că le-au identificat pe tinerele care au participat la bătaie.

Părinții fetelor care au bătut-o pe adolescenta de 13 ani au fost chemați la secție, iar fetele audiate. Pentru că sunt minore, va fi deschisă și o anchetă socială de DGASPC.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati