Fata de 14 ani care a plecat din Chitila cu nepotul ei de aproape 2 ani, găsiţi la o adresă în Dâmboviţa

1
1035

Fata de 14 ani şi minorul de aproape 2 ani care au dispărut din Chitila în urmă cu o zi au fost găsiţi de către poliţişti la o adresă în judeţul Dâmboviţa. Fata ar fi plecat iniţial în oraş cu sora iubitului său şi a fost găsită la rude ale acestuia.

”În urma activităţilor specifice desfăşurate şi a relaţionării cu poliţiştii oraşului Buftea şi poliţiştii oraşului Răcari, din judeţul Dâmboviţa, la data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 16:00, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale i-au depistat pe cei doi minori, respectiv pe minora de 14 ani şi pe minorul de un an şi 11 luni, la o adresă din localitatea Ghimpaţi, Judeţul Dâmboviţa”, anunţă, marţi, IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că cei doi se află în custodia poliţiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov care vor stabili exact ce s-a întâmplat şi dacă se impun măsuriu.

Surse judiciare au precizat că, luni, fata ar fi plecat în oraş, la suc, cu sora iubitului său, iar anchetatorii au găsit-o la rude ale acestuia din Dâmboviţa.

Luni seară, anchetatorii au emis mesaj RO-Alert pentru a anunţa dispariţia a doi minori din Chitila.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.