FC U Craiova anunţă prelungirea contractelor a 12 jucători

Clubul de fotbal FC U Craiova 1948 a anunţat într-un comunicat publicat pe site-ul oficial că a în cursul acestei săptămâni au fost activate clauzele de prelungire ale contractelor pentru 12 jucători, potrivit Agerpres.

Cei 12 jucători care şi-au prelungit înţelegerile cu echipa din Bănie, sunt portarul Răducu Mogoşanu, fundaşii Lorenzo Paramatti, Dominik Kovacic, Jeremy Huyghebaert, mijlocaşii Vlad Achim, Ionuţ Zanfir, William Baeten, Benjamin van Durmen, Samuel Asamoah, Francois Marquet, atacanţii Claudiu Bălan şi Andrea Compagno.

”În ceea ce îi priveşte pe ceilalţi jucători ale căror nume nu au fost menţionate mai sus, aceştia se află în continuare sub contract cu clubul nostru”, se mai arată în comunicat.

Anterior, clubul din Bănie anunţase că a activat clauza de prelungire a contractului mijlocaşului ofensiv argentinian Juan Bauza, care va deveni definitiv jucătorul său de la 1 iulie.

FC U Craiova a precizat că tehnicianului italian Nicolo Napoli i-a fost propus un nou contract, iar negocierile urmează să se finalizeze până la data reunirii lotului, 6 iunie.

Sursa: Agerpres

Sursa: Agerpres

Articolul FC U Craiova anunţă prelungirea contractelor a 12 jucători apare prima dată în Sport Alert.

Citeste mai mult…

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati