Federaţia Română de Fotbal va achiziţiona panouri fotovoltaice în valoare de 400.000 de euro

Președintele Federației Române de Fotbal a anunțat că va achiziţiona panouri fotovoltaice în valoare de 400.000 de euro. Potrivit informațiilor oferite de Răzvan Burleanu, acestea urmează să fie montate la Casa Fotbalului şi la centrele de la Mogoşoaia şi Buftea.

Federația Română de Fotbal (FRF) va achiziţiona panouri fotovoltaice în valoare de 400.000 de euro, potrivit unei decizii luate după şedinţa Comitetului Executiv.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a spus că panourile fotovoltaice urmează să fie montate la Casa Fotbalului şi la centrele de la Mogoşoaia şi Buftea.

FRF a aprobat o achiziţie de 400.000 de euro de panouri fotovoltaice

Răzvan Burleanu a explicat că FRF are o strategie de sustenabilitate aprobată încă de anul trecut, prin care își dorește să contribuie la reducerea emisiilor directe şi indirecte de carbon la evenimentele pe care le organizează.

„S-a aprobat o achiziţie de 400.000 de euro de panouri fotovoltaice. Avem o strategie de sustenabilitate aprobată încă de anul trecut, prin care ne dorim să contribuim la reducerea emisiilor directe şi indirecte de carbon la evenimentele pe care le organizăm cu până la 50% până în 2030.

Astfel, astăzi am aprobat o investiţie de aproximativ 400.000 de euro pentru montarea unui sistem de panouri fotovoltaice la clădirea centrală a Federaţiei, precum şi la cele două baze sportive pe care le administrăm, la Mogoşoaia şi Buftea”, a declarat Răzvan Burleanu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati