Feli cântă la Balul Bucuriei pentru copiii susținuți de Autism Voice

Generozitatea și sprijinul copiilor cu autism se sărbătoresc anual la Balul Bucuriei, un eveniment filantropic cu tradiție în București, la care anul acesta Feli și Autism Voice invită companiile și publicul larg.

Un copil cu autism are nevoie de mii de ore de terapie, ani de zile, pentru că doar așa poate spera la o viață adecvată de adult.

  • De peste 14 ani, anual, peste 400 de copiii și familii își găsesc sprijin la Asociația Autism Voice cu ajutorul echipei multidisciplinare și a programelor de recuperare de top.

“Acum 14 ani puțină lume înțelegea cu adevărat drama familiilor care primeau diagnosticul de autism. Astăzi se știe mult mai bine că orice copil cu autism, dacă are parte de terapie multă și sprijin pe termen lung, poate avea o șansă reală la o viață funcțională. Lucrăm numai cu specialiști formați la nivel internațional, astfel încât avem nevoie de sprijin financiar pentru a putea oferi mai multe servicii gratuite sau la costuri minime și să dezvoltăm noi proiecte, cum este Institutul Autism Voice, pentru care lucrăm de zor acum și căruia îi dedicăm ediția 2022 a Balului Bucuriei”, spune Anca Dumitrescu, Președinte Autism Voice.

Balul Bucuriei, ediția a VII-a, New Moon, va avea loc pe 15 septembrie 2022, începând cu ora 18:30, la Hotel CARO din București.

Autism Voice își așteaptă cu drag susținătorii, iar programul serii va fi moderat de influencer-ul de fapte bune Eli Neicuț și creatorul digital Andreea Irimia (Think Healthy).

Este locul unde își dau întâlnire anual oameni generoși, care reprezintă companii implicate social, persoane publice, public larg care a ales să se implice în sprijinul copiilor. Feli și trupa ei vor răsfața publicul cu refrene iubite național, apoi seara va continua cu renumita violonistă Graziella și o licitație de vinuri speciale oferite de crame românești premiate internațional, prezentate de Florin Voica, Președintele Asociației Somelierilor din România.

„Sunt alături de Autism Voice pentru că și micuții cu autism din România merită șansa de a avea o viață frumoasă, ca orice alt copil. Cred în puterea specialiștilor de a lucra împreună cu familiile pentru a face minuni pentru copiii în nevoie, iar ceea ce face Autism Voice mă uimește constant. Vă invit cu drag la ediția aceasta a Balulului, pentru că este un eveniment cu adevărat special după anii de pandemie. Mă bucur mult că voi avea plăcerea de a cânta live în fața celor ce donează pentru sănătatea mintală a copiilor din România”, declară Feli.

  • În ultimii șapte ani, Balul Bucuriei a reușit să genereze peste 150.000 de euro pentru terapia a sute de copii și tineri cu autism susținuți de Autism Voice, bani donați cu suflet de companii și oameni din mediul de business din București și împrejurimi.

Fondurile sunt investite în programe de recuperare, consiliere, integrare școlară și awarness social, pentru familiile din toată țara cu copii afectați neuro-psihic.

Orice ajutor este binevenit pentru copiii și tinerii cu autism, care prin terapie și sprijin potrivit pot deveni parte activă din societatea românească. Mai multe detalii despre Balul Bucuriei și bilete pot fi găsite aici.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati