Femeie amenințată cu cuţitul pe o stradă din Otopeni. Poliția a identificat agresorul

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost arestat preventiv, joi, după ce a acostat pe o stradă din oraşul Otopeni o femeie pe care a ameninţat-o cu cuţitul, pentru a o determina să meargă cu el într-un loc retras pentru a întreţine relaţii sexuale. Victima a reuşit să fugă şi a anunţat Poliţia, scrie news.ro.

Judecătoria Buftea a emis, joi, mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pe numele bărbatului acuzat de agresiune sexuală.

Conform datelor furnizate, joi, de Poliţia judeţeană Ilfov, fapta a avut loc marţi seară. În jurul orei 23:44, o tânără a sunat la 112, reclamând că a fost ameninţată de o persoană care avea un cuţit.

”Poliţiştii din Otopeni s-au deplasat la faţa locului, iar din primele verificări au stabilit faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 23:40, apelanta, în timp ce se afla pe o stradă din Otopeni, ar fi fost constrânsă fizic prin ameninţare cu un cuţit, de către un bărbat, pentru a se deplasa împreună cu acesta, pe o stradă secundară, în vederea întreţinerii de relaţii sexuale, însă persoana vătămată a reuşit să fugă”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii oraşului Otopeni, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati