Femeie ce pretindea că este medic estetician și făcea operații în București, prinsă de Poliție

O femeie care pretindea că este medic estetician și făcea intervenții de chirurgie estetică a fost depistată de poliție. Joi dimineață, anchetatorii au făcut trei percheziții în București, dar și în județul Constanța în acest caz.

„În fapt, Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că o femeie, care ar pretinde că este medic, efectuează intervenții chirurgicale minim invazive în domeniul estetic.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că persoana în cauză, fără drept de liberă practică pe teritoriul României, cu sprijinul unor alte persoane, ar fi închiriat spații de tip cabinet medical, în care efectua proceduri de microchirurgie estetică .

Persoanele urmează a fi conduse la audieri la sediul Serviciului Investigații Criminale din Poliția Capitalei”, potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, scrie Digi24.

De asemenea, vor fi audiate mai multe persoane care ar fi fost induse în eroare și astfel au solicitat și au fost supuse unor intervenții de acest tip.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati