NEWS ALERT Femeie găsită moartă în râul Dâmboviţa din Capitală

0
1231
Foto: Pixabay

O femeie de 64 de ani a fost găsită moartă în râul Dâmboviţa, informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

„La data de 10 ianuarie, în jurul orei 11,00, poliţiştii DGPMB – Secţia 11 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, cu privire la faptul că, în râul Dâmboviţa, se află o persoană, posibil înecată. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii, precum şi scafandri SMURD, care au procedat la extragerea persoanei în cauză, o femeie în vârstă de 64 de ani”, se arată într-un comunicat de presă.

În urma procedurilor specifice efectuate de echipajul de prim-ajutor, persoana a fost declarată decedată.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

De asemenea, trupul neînsufleţit urmează a fi transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

O femeie a fost dată dispărută pe 9 ianuarie, de către familie, care a precizat că ea a plecat de la adresa de domiciliu, din Sectorul 3, în jurul orei 11,30, şi nu a mai revenit.

„Imediat după sesizarea depusă privind dispariţia persoanei, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 3 au demarat procedurile de depistare a femeii”, arată DGPMB în acelaşi comunicat.

După efectuarea activităţilor specifice, se va stabili cu exactitate dacă persoana găsită în lac este aceeaşi persoană despre care a fost sesizată poliţia şi care face obiectul cazului de dispariţie, înregistrat la Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.