Femeie prinsă în flagrant de polițiștii Capitalei, imediat după comiterea unei infracțiuni

O femeie a fost prinsă în flagrant de polițiștii Capitalei imediat după comiterea unei infracțiuni de furt, potrivit unui comunicat de presă.

Miercuri, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant o femeie, în vârstă de 36 de ani, imediat după săvârşirea unei infracţiuni de furt, fiind reţinute ulterior în sarcina sa şi două infracţiuni de tâlhărie.

Femeia a fost surprinsă în flagrant, imediat după ce a sustras o sumă de bani din portofelul unei femei, de 76 de ani, mai spune sursa citată.

Aceasta a fost condusă pentru audieri la sediul secţiei de poliţie, unde s-a constatat că ar fi săvârşit şi două infracţiuni de tâlhărie, la data de 15 septembrie a.c., respectiv 16 octombrie a.c., prejudiciul creat fiind estimat la 4.600 de lei.

Cercetările sunt continuate de Secţia 13 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi furt, cu cea în cauză în stare de reţinere, fiind efectuate verificări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acesteia.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati