Femeie sechestrată de propriul fiu într-un apartament din Capitală. Polițiștii au reușit să îl imobilizeze pe bărbatul agresiv

1
64
Scandal uriaș între Poliție și un șofer drogat.
Scandal uriaș între Poliție și un șofer drogat.

O femeie de 55 de ani a fost salvată de poliţiştii din Bucureşti, după ce fiul ei agresiv a ţinut-o încuiată în apartament şi a distrus mai multe bunuri din locuință.

Duminică seara, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 19 Poliție au fost sesizați, prin apel la 112, în jurul orei 23.30, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 5, o persoană este agresivă.

A fost nevoie de intervenția negociatorilor

Deplasându-se cu operativitate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 27 de ani, cu un comportament agitat, este încuiat pe interior și distruge lucruri din casă, în imobil aflându-se și mama lui, o femeie în vârstă de 55 de ani.

”Având în vedere cele constatate, a fost solicitat sprijinul unei echipe de negociatori care a relaționat cu bărbatul. De asemenea, la adresă s-a deplasat și un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care a forțat intrarea în imobil și a procedat la imobilizarea bărbatului, mama acestuia fiind salvată. Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate, unde a fost dispusă internarea sa”, precizează Poliția Capitalei.

Sursa citată menționează că niciuna dintre persoanele implicate nu a suferit vătămări corporale.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 19, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, urmând a fi sesizată unitatea de parchet competentă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.