Festival Pescăresc în perioada 22-25 martie la București!

Pește cât vezi cu ochii la Festivalului Pescăresc de Buna Vestire din București, 22 – 25 martie.

  • Autentic Events anunță pentru weekend-ul 22-25 martie un autentic spectacol pescăresc la București.

„Gata de o petrecere culinară pescărescă de proporții? Hai să aruncăm o privire mai aproape la ce te așteaptă în perioada 𝟮𝟮 – 𝟮𝟱 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲 la 𝗔𝗹𝘃𝗲𝗼𝗹𝗮 𝗞𝗶𝘀𝗲𝗹𝗲𝗳𝗳 𝗱𝗶𝗻 𝗦𝗲𝗰𝘁𝗼𝗿𝘂𝗹 𝟭 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀̦𝘁𝗶. Mai exact pește cât vezi cu ochii la cea de 𝗮 𝗫𝗜𝗜-𝗮 𝗲𝗱𝗶𝘁̦𝗶𝗲 𝗮 𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗣𝗲𝘀𝗰𝗮̆𝗿𝗲𝘀𝗰 𝗱𝗲 𝗕𝘂𝗻𝗮 𝗩𝗲𝘀𝘁𝗶𝗿𝗲. Suntem extrem de încântați să anunțăm prezența bucatarului 👨🏼‍🍳Ovidiu Țigănuș , Barbosu ! Așa că nu uitați să aveți la îndemână „agregatele”, lingurile și furculițele, pentru că Bărbosu va pregati adevărate delicii pescărești!

  • Un adevărat 𝗳𝗲𝘀𝘁𝗶𝗻, 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗿𝗱𝘂𝗿𝗶 𝗰𝘂𝗹𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲, 𝘀𝗵𝗼𝘄-𝘂𝗿𝗶 𝘀𝗽𝗲𝗰𝘁𝗮𝗰𝘂𝗹𝗼𝗮𝘀𝗲, 𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶 𝗱𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗲 atât pentru adulți cât și pentru copii și o varietate impresionantă de preparate delicioase pregătite cu și despre pește”, transmit organizatorii.

Printre 𝗩𝗘𝗗𝗘𝗧𝗘𝗟𝗘 festinului pescăresc vor fi inegalabila saramură de crap, storceagul pescăresc, păstrăv şi crap la proțap, vinegretă din păstrăv, mititei sau chifteluțe din pește, sărmăluțele pescărești, plăcinte cu pește, crochete și chifteluțe de hamsii și scoici, cabanos şi mici din somon.

În plus față de deliciile culinare, atmosfera va fi animată de diverse activități și surprize pentru toți participanții:

  • 𝗔𝘁𝗲𝗹𝗶𝗲𝗿𝗲 𝗱𝗲 𝗰𝗿𝗲𝗮𝘁̦𝗶𝗲 pentru copii, pictură, facepainting
  • 𝗖𝗼𝗻𝗰𝘂𝗿𝘀 – pregatește cel mai delicios borș pescăresc
  • 𝗦𝗵𝗼𝘄-𝘂𝗿𝗶 𝗰𝘂𝗹𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 spectaculoase în fiecare zi a festivalului cu Bărbosu’ (Ovidiu Țigănuș)
    Momente artistice
  • 𝗗𝗲𝗴𝘂𝘀𝘁𝗮̆𝗿𝗶 și povești pescărești, și multe altele.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati