Festivalul Căpșunilor îşi deschide porţile începând de vineri, 26 mai, şi până duminică, 28 mai, pe Bulevardul Basarabia din Sectorul 2, la intrarea în Parcul Naţional, se arată într-un comunicat al organizatorilor.
”Căpşuni aromate de sezon, căpşuni romaneşti cât vezi cu ochii, la cel mai aşteptat festival al sezonului, un eveniment savuros al trufandalelor primăverii, CĂPŞUNILE: plăcinte şi langoși imenşi, cu brânză dulce şi căpşuni sau smântână şi căpşuni, clătite cu dulceaţă de căpşuni, îngheţată, freshuri şi milkshakeuri din căpşuni.
Gustoase, versatile şi sănătoase, căpşunile vor fi VEDETELE acestui weekend la FESTIVALUL CĂPŞUNILOR, cu sute de kilograme de căpşuni, proaspete sau în preparate alese şi băuturi, atât pentru copii cât şi pentru adulţi: smothiuri cu banane și căpșuni, prăjituri delicioase sau tarte cu căpșuni, vafe, clătite sau brioșe, dulceaţă sau gem de căpşuni,
Pe lângă toate bunătăţi preparate din căpşuni, am pregătit la foc continu multe surprize… delicios de plăcute! O selecţie spectaculoasă şi inedită de deserturi îi aşteaptă pe toţi cei ce vor trece pragul evenimentului: cozonaci şi plăcinte-n foi dulci sau sărate, cheesecake-uri și prăjituri cu fructe, turtă dulce pentru cei mici şi vată de zahăr cu personaje, bubble wafle, langoși, gogoşi şi clătite cu ciocolată şi fructe, kurtos kallacs, îngheţată, sucuri naturale, freshuri, cafea şi cocktailuri, ciocolată de casă, o gamă variată de bunătăți din care aveți ce alege”, se mai arată în comunicat.