Festivalul Cireșelor, de vineri până duminică, pe Bulevardul Basarabia în Sectorul 2

Festivalul Cireșelor îşi deschide porţile începând de vineri, 16 iunie, şi până duminică, 18 iunie, pe Bulevardul Basarabia din Sectorul 2, la intrarea în Parcul Naţional, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Aici veţi găsi cele mai râvnite trufandale de sezon sub toate formele şi delicatesele, de la TARABE pline cu cireșe și alte fructe delicioase de sezon până la delici culinare, deserturi şi preparate inedite, ce vor avea la bază… CIREŞELE.
Preparatele cu cireșe pot fi o adevărată artă și suntem nerăbdători să vă arătăm cât de versatile și delicioase pot fi aceaste fructe, arată sursa citată.
Sute de kilograme de cireșe, în preparate alese, tarte cu cireşe, clătite cu dulceaţă de cireşe, plăcinte și prăjituri de casă cu cireșe, Langosi cu cireșe, cireșată, sucuri, freshuri, limonadă, chessecakeuri, îngheţată de casă şi artizanală, milkshakeuri din cireşe şi multe alte surprize… delicios de plăcute!
  • Pe lângă VEDETELE festivalului, vizitatorii se vor putea răsfăţa cu bucate alese, delicioase preparate la grătar, fripturi și mâncăruri la ceaun, preparate pregătite de maeștri bucătari ce vor încinge și grătarele de la primele ore ale dimineții și pe care vor perpeli: mii de mititei, cârnați din porc, vită și vânat, frigărui și pastrame de toate felurile, costițe și ciolane, toate acestea stropite cu bere… din belșug, dar şi preparate ce fac cinste gustului tradiţional românesc: tocănite gustoase, cotlete la grătar, pastrama în bere la tigaie si multe, multe altele.
”Nu vom uita nici de bucatele autentice şi de produsele tradiţionale, naturale, produse bio şi organice, de la muşchiuleţi şi brânzeturi, pastrame și cârnați, dulciuri, prăjituri de casă, plăcinte și cozonaci, până la dulcețuri și produse apicole, băuturi tradiționale și vinuri autohtone, toate preparate ce conțin ingrediente sută la sută naturale.”, se arată în comunicatul organizatorilor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati