Festivalul „De Bun Must… Și Pastramă După Gust” în Sectorul 2, între 6-8 septembrie. Vizitatorii vor putea savura must dulce și răcoritor, abia scurs din teasc

Bucureștenii sunt invitați la o sărbătoare a gusturilor autentice de toamnă, între 6 și 8 septembrie, pe Bulevardul Basarabiei, la intrarea în Parcul Național din Sectorul 2.

  • Festivalul „De Bun Must… Și Pastramă După Gust” promite un weekend de neuitat, cu must proaspăt stors și preparate tradiționale delicioase.

Vizitatorii vor putea savura must dulce și răcoritor, abia scurs din teasc, și vor fi martori la un show gastronomic unic, cu fete frumoase în straie populare care vor zdrobi strugurii pe loc. De asemenea, pastrama va fi vedeta festivalului, fiind pregătită în diverse moduri: la grătar, la tigaie, din oaie, berbecuț, vită și porc. Pe lângă pastramă, gurmanzii vor putea încerca și alte bunătăți: mititei, slănină, cotlete și faimoasele alivenci moldovenești.

Evenimentul oferă și dulciuri pentru toate gusturile, de la poale’n brâu și alivenci, la kurtos kalacs și gogoși. Atmosfera va fi una de sărbătoare, iar accesul este gratuit pentru toți cei care doresc să se bucure de aromele și tradițiile toamnei.

Nu ratați acest weekend de vis între 6 și 8 septembrie pe Bulevardul Basarabiei!

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati