Festivalul de Merinde şi Cultură Urbană, începând din 12 aprilie, în zona Grădina Zoologică din Sectorul 1

Festivalul de Merinde şi Cultură Urbană îşi deschide porţile începând din 12 aprilie şi până pe 14 aprilie în parcarea de la intersecţia străzii Aleea Privighetorilor cu strada Bd. Erou Iancu Nicolae, mai exact în zona Grădina Zoologică din Sectorul 1 Bucureşti.

  • Acest festival este locul ideal pentru întreaga familie, aducând în prim plan atât bucatele delicioase, cât şi activităţile distractive pentru cei mici.

De la o selecţie premium de cafele aromate şi limonade revigorante, până la îngheţată proaspătă şi gogoşi pufoase, festivalul îşi propune să satisfacă toate poftele culinare ale vizitatorilor săi.

”Nu vei putea rezista tentaţiilor precum langosii şi dulciurile aromate şi colorate, iar copiii se vor bucura de un colţ special dedicat lor, plin de gogoşi pufoase şi delicii dulci, pregătite să le încânte simţurile.”, transmit organizatorii.

Dar distracţia nu se opreşte aici! Pentru cei mici, festivalul oferă ateliere de creaţie, unde aceştia vor putea da frâu liber imaginaţiei şi vor putea crea lucrări unice, sub îndrumarea experţilor în artă şi handmade.

  • ”Nu pot lipsi nici deserturile savuroase de dulce, pentru ca tot aici, în centrul Festivalului, veţi descoperi cei mai delicioşi şi dolofani cozonaci, checuri şi prăjituri, alături de produse tradiţionale, platouri cu afumături, brânzeturi atât tradiţionale româneşti, cât şi fine, gemuri şi dulceţuri, şi o varietate de băuturi pentru a completa experienţa culinară.”, arată organizatorii festivalului.

Surprizele se vor ţine lanţ, asa ca nu vor lipsi nici preparate tradiţionale româneşti, gătite de maeştrii noştri bucătari ca la mama acasă, după reţete străvechi din toate zonele ţării şi aduse în contemporan: tocănite la ceaun, fripturi, mititei, păstrămuri fripte, cârnaţi de casa tradiţionali din carne de porc sau de vită cu oaie, cruzi, afumaţi sau picanţi, frigărui colorate, costiţe şi ciolane, ca să fie pentru gusturile tuturor, o sărbătoare de gusturi şi arome, ce mai!

Foto: Facebook / Autentic Events

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati