Festivalul Enescu: Limitare preventivă a vânzării de bilete la 70% din capacitatea Ateneului şi a Auditoriumului

Organizatorii Festivalului Internaţional „George Enescu” anunţă limitarea preventivă a vânzării de bilete la Ateneul Român şi la Auditorium la 70% din capacitatea sălii, având în vedere creşterea numărului de cazuri de COVID-19, scrie agenția de presă Agerpres.

„În funcţie de situaţia epidemiologică din Bucureşti, înainte de începerea festivalului, organizatorii vor evalua situaţia împreună cu autorităţile responsabile şi vor decide dacă vor pune în vânzare locuri pentru a ocupa 100% din capacitatea sălii. Din acest motiv, condiţiile sanitare pentru accesul la Ateneu anunţate iniţial rămân în continuare în vigoare”, informează organizatorii evenimentului, într-un comunicat transmis vineri AGERPRES.

Pentru a facilita intrarea în sala Ateneului şi la Auditorium, organizatorii vor folosi sisteme de verificare a certificatului european verde puse la dispoziţie de STS, adeverinţa electronică constituind dovada că deţinătorul a fost vaccinat împotriva COVID-19, a primit un rezultat negativ la testul de depistare a infecţiei cu virusul SARS-CoV-2 sau s-a vindecat de COVID-19.

Sunt disponibile în continuare bilete la Ateneul Român, Sala Palatului, Sala Auditorium şi Sala Radio.

Pregătirile pentru venirea celor peste 3.500 de artişti sunt avansate, iar organizatorii reasigură faptul că Festivalul Enescu va avea loc în perioada 28 august – 26 septembrie şi toate concertele se vor desfăşura în condiţii de siguranţă sanitară, purtarea măştii de protecţie fiind obligatorie.

În cazul excepţional în care un concert nu are loc, cumpărătorii îşi vor putea recupera banii pentru bilete.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati