Festivalul Familiei are loc pe 18 septembrie 2021 și propune strângerea de fonduri pentru educație sub forma unui concept unic

FESTIVALUL FAMILIEI – eveniment care îmbină distracția și educația – se va desfășura sâmbătă 18 septembrie, în intervalul 10:00 – 18:00 la Ferma Pedagogică Săbăreni, la mai puțin de 10 km de București. FESTIVALUL FAMILIEI sprijină și promovează educația, respectiv dezvoltarea personală a copiilor.

La FESTIVALUL FAMILIEI participanții se vor distra cu jocurile de familie puse la dispoziție în cadrul evenimentului, vor participa la activități distractive, vor învăța lucuri noi la atelierele creative, vor aplauda parada cailor, se vor întrece la competițiile de familie, dar mai ales vor petrece timp de calitate în familie.

FESTIVALUL FAMILIEI este organizat sub forma unui eveniment de strângere de fonduri (fundraising event) pentru inițierea, organizarea și derularea proiectelor educaționale / dezvoltare personală, respectiv activități extrașcolare pentru copiii din comunitatea Bacu, Joița și Săbăreni – județul Giurgiu.

Informațiile detaliate se regăsesc pe pagina de Facebook a organizatorului: www.facebook.com/asociație.pentru.educație și în cadrul evenimentului realizat pe Facebook https://www.facebook.com/events/3136022413287697/

Participarea la eveniment se realizează prin oferirea unui donații pentru educație la intrarea în cadrul locației.

În cadrul evenimentului se vor regăși:

# jocuri de familie

# competiții pentru familii

# vizitare microfermă de animale

# plimbare cu cai mici

# activități eco-friendly

# ateliere educative și creative

…multe surprize


Despre organizator:

ASOCIAȚIA PENTRU DEZVOLTARE PERSONALĂ ȘI SOCIALĂ

Misiunea noastră reprezintă facilitarea accesului la educație, respectiv desfășurarea proiectelor de educație nonformală, dezvoltare personală și socială în rândul copiilor și tinerilor.

Site oficial: www.AsociatiePentruEducatie.ro

Despre locația evenimentului:

FERMA PEDAGOGICĂ SĂBĂRENI este situată în incinta fermei Rulouri de Gazon – Strada Tineretului 53 (DN143A) între Bâcu și Săbăreni, la 7 km vest de București, după Chiajna și Dragomirești. Fermă Pedagogică este un loc unic și minunat lângă București, dedicat zilelor minunate în natură, echitației, petrecerilor.

Site oficial: www.FermaPedagogica.ro

Partener sportiv:

DECATHLON – Sport pentru toți – Totul pentru sport

Decathlon se concentrează pe modul în care poate oferi echipament sportiv la cel mai bun raport calitate – preț. Fie că este vorba despre ambalaje economice, maximizarea inovării sau a investiției în personal, de 40 de ani facem sporturile mai accesibile pentru sute de milioane de oameni din întreaga lume.

Site oficial: www.decathlon.ro/

# FESTIVALUL FAMILIEI se va desfășura conform dispozițiilor oficiale, prin respectarea și asigurarea măsurilor și regulilor prevăzute pentru evenimentele organizate în timpul pandemiei pentru a preveni răspândirea COVID-19.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati