Festivalul Familiei va avea loc pe 12 iunie 2021. Propune strângerea de fonduri pentru educație sub forma unui concept unic 

Festivalul Familiei, primul festival care îmbină distracția cu educația, se va desfășura sâmbătă, 12 iunie 2021, între orele 10:00 și 20:00, la Ferma Pedagogică Săbăreni, județul Giurgiu. Familiile care vor participa la activitățile distractive vor învăța lucuri noi la atelierele creative și se vor întrece în competiții.

La Festivalul Familiei participanții se vor distra cu jocurile de familie puse la dispoziție în cadrul evenimentului, vor participa la activități distractive, vor învăța lucruri noi la atelierele creative, se vor întrece la competițiile de familie, dar mai ales vor petrece timp de calitate în familie.

Festivalul Familie sprijină și promoveazaă educația, respectiv dezvoltarea personală a copiilor. Festivalul este organizat sub forma unui eveniment de strângere de fonduri (fundraising event) pentru inițierea, organizarea și derularea proiectelor educaționale / dezvoltare personala, respectiv activități extrașcolare pentru copiii din localitățile Bacu, Joița si Săbăreni – județul Giurgiu. Participarea la eveniment se realizează prin oferirea unui donatii pentru educație la intrarea în cadrul locației.

În cadrul evenimentului se vor desfășura:

  • jocuri de familie
  • competiții pentru familii
  • vizitare microferma de animale
  • plimbare cu cai mici
  • activitati eco-friendly
  • yard sale
  • ateliere educative si creative
  • …multe surprize

Programul complet va fi prezentat în săptămâna evenimentului, iar noutățile și informațiile detaliate vor fi prezentate pe pagina de Facebook a asociației: www.facebook.com/asociatie.pentru.educatie și în cadrul evenimentului realizat pe Facebook https://fb.me/e/2nMN3RrNL.

Companiile care doresc să sprijine Festivalul Familiei și să devină parteneri ai festivalului pot contacta organizatorul evenimentului.

Asociația pentru Dezvoltare Personală și Socială

Misiunea noastră reprezintă facilitarea accesului la educație, respectiv desfășurarea proiectelor de educație nonformală, dezvoltare personală și sociala în rândul copiilor și tinerilor. Mai multe detalii pe site-ul ONG-ului.

Ferma Pedagogică Săbăreni este situată în incinta fermei Rulouri de Gazon – Strada Tineretului 53 (DN143A) între Bâcu și Săbăreni, la 7 km vest de București, dupa Chiajna și Dragomirești.

Festivalul Familiei se va desfășura conform dispozițiilor oficiale, prin respectarea și asigurarea măsurilor și regulilor prevăzute pentru evenimentele organizate în timpul pandemiei pentru a preveni răspândirea COVID-19.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati