Bucureștenii și turiștii sunt așteptați între 1 și 4 mai 2025 la Alveola Kiseleff pentru o experiență culinară de neuitat, în cadrul Festivalului Micului Cel Mare, ajuns la a doua ediție.
După succesul de anul trecut, când a fost pregătit un mic de 100 de metri, anul acesta organizatorii dublează miza: 200 de metri de mic vor fi preparați în fața publicului, într-un adevărat spectacol gastronomic.
🎯 Atracția principală: mici din carne de vânat (cerb și mistreț), gătiți de celebrul bucătar Nicolae Ciobanu – „Ciobanu Vânătorul”.
🍽️ Vizitatorii vor putea savura:
-
Mititei din vită, porc, curcan
-
Fripturi, cârnați de casă, pastramă, bulz și tocănițe tradiționale
-
Dulciuri românești autentice: cozonaci, plăcinte, alivenci, gogoși, clătite, înghețată
🍻 Hectolitri de bere rece și băuturi răcoritoare vor completa atmosfera de sărbătoare, într-un decor de picnic urban.
🎶 Muzică, voie bună și patru zile de distracție în aer liber, în mijlocul Capitalei!
Organizatorii promit „cel mai gustos 1 Mai din ultimii ani” – o combinație irezistibilă între tradiție, savoare și relaxare.