Festivalul Rocanotherworld va avea o ediţie de iarnă, online, între 20 – 24 ianuarie

După cea de-a cincea ediţie desfăşurată între 24 – 28 iunie în zona de agrement Ciric din Iaşi, care a reunit 15 artişti alături de participanţi în condiţii de maximă siguranţă, fiind primul festival post lockdown din România, echipa Rocanotherworld a plănuit o ediţie de iarnă a festivalului, online, între 20 – 24 ianuarie.

Evenimentul va pune la dispoziţie publicului înregistrări ale concertelor trupelor de la ediţia din vară, pentru a extinde experienţa de festival şi pentru cei care nu au putut fi prezenţi.

De asemenea, Rocanotherworld Winter Edition va reprezenta un semn de solidaritate faţă de trupele ce au concertat la festival în această vară, şi care în anii trecuţi au performat pro bono pentru a fi alături de cauzele promovate de Rocanotherworld.

Achiziţionarea biletelor va contribui atât la susţinerea lor, cât şi a cauzei caritabile. Trupele vor fi anunţate în curând iar biletele vor putea fi disponibile pe iabilet.ro.

Respectând tradiţia caritabilă şi valorile festivalului, #becurious, #bedifferent, #beforothers, în vara anului 2020, echipa Rocanotherworld a ajuns în 4 sate din comuna Lungani din judeţul Iaşi. Cu ajutorul publicului, a voluntarilor şi alături de principalul partener, Kaufland România, au fost sprijinite 500 de familii cu pachete cu produse alimentare de bază, de igienă şi sanitare, de maximă necesitate în vremuri pandemice.

Festivalul va susţine şi la această ediţie online familii din mediile defavorizate, care au nevoie de ajutor şi vor ajunge din nou în comuna Lungani cu pachete cu alimente, produse extrem de necesare în lunile de iarnă, produse de curăţenie şi materiale sanitare obligatorii pe timp de pandemie.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati