Festivalul Saga din București, AMÂNAT pentru luna septembrie 2020. Un NOU ARTIST surpriză va fi anunțat în curând

SAGA Festival, primul mare festival de muzică electronică din Capitală, din Parcul Izvor, a fost amânat pentru zilele de 11, 12 și 13 septembrie 2020, au anunțat organizatorii într-un comunicat. Ediția din acest an, prima la număr, trebuia să aibă loc inițial la începutul lunii iunie.

”Suntem foarte încântați că am reușit să stabilim o noua data pentru Festivalul SAGA din Parcul Izvor în 11, 12 și 13 septembrie 2020. Toate biletele pentru datele din iunie vor rămâne valabile pentru septembrie. Lineup-ul actualizat va fi anunțat în curând. Acesta poate fi ușor diferit datorită programului artiștilor, dar vă asigurăm că se va ridica la standardele ALDA și Insomniac. Un nou artist surpriză va fi anunțat în curând”, au precizat organizatorii festivalului.

Cumpărătorii de bilete care, din păcate, nu pot participa în septembrie, vor fi anunțați prin e-mail ulterior, cu privire la pașii următori. Pentru întrebari legate de bilete, vă rugăm să contactați Bilete.ro la adresa de e-mail: office@bilete.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati