Festivalul Ziua Muncii, din 27 aprilie, în Parcul Național

În minivacanța de 1 Mai bucureștenii sunt invitați la Festivalul Ziua Muncii, organizat la intrarea în Parcul Național.

1 Mai MuncitorescZiua Muncii sau Ziua Internaţională a Munci va fi sărbătorită tot weekendul în Sectorul 2, pe Bulevardul Basarabia, începând de JOI, 27 APRILIE, ŞI PÂNĂ LUNI, DE 1 MAI la FESTIVALUL ZIUA MUNCII.

Petrecerea va ţine 5 zile, şi nu doar trei zile ca în poveşti, cu sute de kilograme de mititei tradiţionali din vită, porc, pește sau curcan şi mici de vânat stropiţi din belşug cu hectolitri de bere rece!

În buricul târgului la Festivalul Ziua Muncii, vei găsi atât mititei tradiţionali cât şi „mai speciali”, pregătiți cu spor de dimineața și până seara, producători și meșteri populari, așa că pe lângă mici puteţi încerca şi alte preparate tradiţionale sau contemporane, întrucât oferta va fi foarte variată: bulz tradițional, frigărui sau fripturi, grătare aromate şi mâncare la ceaun, preparate tradiţionale româneşti, gătite de maeştrii noştri bucătari ca la mama acasă, tocănițe gustoase la ceaun, pastrame, cotlete şi costiţe, jamboane şi cârnaţi tradiţionali afumaţi sau picanți, alături de garnituri şi salate cât mai colorate şi diversificate. Nu vor lipsi nici obiectele de artizanat, nici dulciurile pregătite în casă, turtă dulce, siropuri, dulcețuri sau înghețată, clătite, gogoşi, kurtos kalacs şi o mare diversitate de plăcinte, cu umpluturi dulci sau sărate, poale’n brâu, checuri şi prăjituri de casă.

Rețete delicioase, gata să cucerească și cel mai pretențios spectator, o selecție specială din meniul de primăvară, delicii culinare numai bune de așezat pe masă, preparate din bucătăria tradițională românească, trufandale ale primăverii, pregătite în zeci de rețete delicioase, sunt gata să cucerească gusturile bucureștenilor.

La Festivalul Ziua Muncii, 1 Mai va fi sărbătorit tot weekendul în Sectorul 2, pe Bd. Basarabiei, începând de joi, 27 aprilie, până luni, 1 Mai.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati