Fetiță de 11 ani, abuzată de angajatul unui loc de joacă din Bucureşti

0
634
Pixabay

Un angajat al unui loc de joacă din București este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București pentru agresiune sexuală asupra unei fete de 11 ani.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au reţinut un bărbat, angajat al unui loc de joacă din Capitală, sub acuzaţia că a agresat sexual o fetiţă de 11 ani, în timp ce aceasta utiliza un simulator de realitate virtuală, relatează Agerpres.

„În data de 29.04.2022, în timp ce se afla în timpul serviciului, fiind angajat la un loc de joacă din municipiul Bucureşti, inculpatul a exercitat, în repetate rânduri, acte de natură sexuală asupra unei minore în vârstă de 11 ani, în timp ce aceasta din urmă utiliza un simulator de realitate virtuală”, anunţă Parchetul.

Procurorii au solicitat unui magistrat de la Judecătoria Sectorului 1 arestarea preventivă a bărbatului, acuzat de săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală asupra unui minor, însă judecătorul a dispus plasarea acestuia în arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Biroul Agresiuni Sexuale din cadrul Poliţiei Capitalei – Serviciul Omoruri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.