Fifor, ATAC la Ponta: Nimeni din PSD nu vă va ierta trocurile pe care le făceați prin K2, în dauna colegilor de partid, care munciseră din greu pentru a vă face prim-ministru

Mihai Fifor, secretarul general al PSD, lansează un atac fără precedent la actualul ider al ProRomânia, Victor Ponta, aducându-i aminte de trocurile mult discutate de la vila K2 a SRI-ului și înțelegerile cu Traian Băsescu – ”în dauna colegilor de partid, care munciseră din greu pentru a vă face prim-ministru, care si-au rupt pingelele alergand in campanii ca sa va faca presedinte si pe care i-ati tradat fara sa clipiti macar.”

Reacția acestuia vine după ce Victor Ponta a zis că a aflat, de la oameni bine informați de la Bruxelles, că Viorica Dăncilă a negociat cu liderii europeni și le-a promis susținerea PSD pentru Laura Codruța Kovesi, în schimbul susținerii acordate pentru numirea Rovanei Plumb în funcția de comisar european.

  • ”Domnule Ponta, este jenant să faceți insinuări despre înțelegeri secrete privind numirea procurorului-șef european. Tocmai dumneavoastra care făceați pe la spatele partidului înțelegeri secrete cu președintele Băsescu, în care vă târguiați ca la piață cu numirile procurorilor-șefi?!

De modul suburban in care atacati premierul nu e cazul sa mai vorbesc. Atat puteti dumneavoastra…”, a fost reacția secretarului general al PSD, Mihai Fifor, pe pagina sa de facebook.

”Dacă, insa, vă propuneți ca prin astfel de insinuări să câștigați încrederea membrilor PSD, vă înșelați amarnic.

Nimeni din PSD nu vă va ierta trocurile pe care le făceați prin K2, în dauna colegilor de partid, care munciseră din greu pentru a vă face prim-ministru, care si-au rupt pingelele alergand in campanii ca sa va faca presedinte si pe care i-ati tradat fara sa clipiti macar.”, a concluzionat Fifor în postare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati