Fiica lui Cristian Popescu Piedone, nuntă cu 600 de invitați la un restaurant din București

Ana, fiica lui Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4, s-a căsătorit sâmbătă seara, iar nunta a avut loc la un restaurant de fițe din București. La evenimentul la care au participat 600 de invitați și-a făcut apariția Ramona Bruynseels, candidata partidului fondat de Dan Voiculescu, scrie Cancan.ro.

Cine au fost invitatii?

Printre invitații la fericitul eveniment s-au numărat Andra, Liviu Vârciu, Amalia Constantin sau Jean de la Craiova, dar si Ramona Bruynseels, cea care candideaza la președinție din partea partidului fondat de Dan Voiculescu.

Nunta fiicei lui Cristian Popescu Piedone a avut loc pe malul lacului, la un restaurant din Buftea. Mireasa, Ana Maria, a purtat o rochie sexy, cu crăpătură adâncă și decolteu amplu. Mirele, ginerele lui Piedone, a ales un costum elegant, negru, potrivit pentru acest eveniment special. Ana Maria şi soţul ei s-au cunoscut pe Facebook.

Cristian Popescu Piedone a condus Primăria Sectorului 4 până în noiembrie 2015. Acesta a demisionat din funcție în urma protestelor masive de stradă după tragedia de la Colectiv.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati