Filelist, cel mai mare site de torrente, nu se mai închide până la urmă

0
211

Filelist, cel mai mare site de torrente, anunță că își continuă activitatea și că a deschis din nou donațiile.

​Filelist nu se va mai închide în cele din urmă, cel mai mare site de torrente din România urmând să fie preluat de o altă echipă de admini.

Vestea a fost anunțată marți seara de către „EboLLa”, administratorul de sistem al Filelist:

„Am fost copleșiți de urările și de mesajele voastre! Știți că de-a lungul anilor mereu am spus despre comunitate ca are un cuvânt greu de spus. Cuvintele voastre au contat mereu și nu am fost nepăsători la ele niciodată. Vocea voastră s-a auzit și acum. Mă bucur să vă anunț că site-ul nu se va închide! Din acest moment sunt pornite și donațiile înapoi, deci totul revine la normal”.

El a explicat de asemenea că unul din fondatorii site-ului, „God”, a revenit si va prelua partea tehnică din nou pentru „ca site-ul să fie în continuare în viață”.

„Este de încredere, loial și cu siguranță lucrurile vor merge bine din punctul ăsta de vedere. Era totuși nevoie și de o persoană care să facă cealaltă parte din treabă. Oana se va ocupa de azi înainte de tot ce ține de staff, plata serverelor și toate lucrurile interne pe care le face un SysOp. Deci va primi promote la clasa de SysOp. Este mai mult decât capabilă și competentă ca să mențină frâiele și să se asigure că totul va merge bine din punct de vedere intern. Felicitări!”, a transmis Ebolla.

El a dat asigurări că cei doi vor continua munca necesară menținerii în viață a Filelist.

„Acestea fiind spuse, acest anunț va fi și ultimul meu anunț. Eu, EboLLa, mă retrag definitiv din comunitate. Vreau să vă mulțumesc și eu personal pentru toate mesajele private și pentru toate urările pe care mi le-ați adresat. Au fost enorm de multe și vă mulțumesc din inimă pentru ele!”, a mai transmis acesta.

Decizia privind închiderea Filelist a fost anunțată duminică seara tot de către EboLLa, acesta notând că „aici se încheie activitatea trackerului nostru”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.