Filme celebre pentru copii și adolescenți, la Opera Comică pentru Copii

Încă un weekend cu ,,Erus și Valea Iubirii”. Weekendul trecut Opera Comică pentru Copii (OCC) s-a bucurat alături de micii și marii spectatori de cele 4 reprezentații sold out ale musicalului ,,Erus și Valea Iubirii” după Alec Blenche, spectacol în regia Anei Crăciun Lambru, cea care se pregătește deja pentru următoarea producție ,,Erus și Valea Recunoștinței”.

Cele patru reprezentații din următorul sfârșit de săptămână sunt și ele SOLD OUT deja, dar urmează săptămâna viitoare reîntâlnirea cu baletul clasic ”Pinocchio”, un spectacol în regia lui Cătălin Caracaș.

Kinodiseea revine la OCC cu filme pentru copii și adolescenți

Începând cu 26 februarie, ora 19:00, în Sala Mare a Operei Comice pentru Copii se vor difuza filme celebre și iubite de copii și adolescenți. Prețul unui bilet va avea valoare simbolică, de doar 10 lei. Așadar, sala de spectacol se va transforma în sală de cinema în fiecare weekend. Biletele vor fi disponibile în curând.

Ateliere de creație în foaier

Foto: Opera Comică pentru Copii

După fiecare spectacol sau film, poți petrece timp de calitate în foaier cu o serie de ateliere de creație de la Magazinul OCC: mască de carnaval, mască venețiană, joben, mărțișoare din quilling, miniastronomi, marionete, obiecte decorative, figurine din iclay, jucării de fetru.

În caz că nu ai timp să rămâi, poți achiziționa kit-ul de atelier de la Magazinul OCC sau online – magazinulocc.ro și să creezi din confortul casei tale. Bineînțeles, toate activitățile se desfășoară cu respectarea tuturor măsurilor legale în vigoare și cu zambete sub măscuțe.

Petrece Dragobetele cu aplicația #OperaCopiilor

Pe 21 februarie te bucuri în aplicația app.operacomica.ro de Ediția Specială de Dragobete și vei afla cele mai frumoase legende care marchează această sărbătoare. Emisiunea va fi disponibilă gratuit timp de 24 de ore.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati