Filme clasice pentru familie la TV1000 în luna iunie

TV1000 a programat în luna iunie o serie de filme clasice perfecte pentru vizionarea în familie.

În această perioada în care ne aducem aminte de spiritul copilăriei, iar apropierea vacanței de vara ne îndeamnă la momente de relaxare, TV1000 oferă în fiecare weekend o selecție specială de filme menite să ne scoată din rutină realității și să ne ofere momente de calitate alături de cei dragi.

  • De la animații pline de culoare și personaje îndrăgite, la filme de acțiune și fantezie, selecția este gândită să ofere experiențe plăcute pentru întreagă familie, o călătorie cinematografică plină de veselie, aventură și momente de neuitat. 

Insula lui Nim (sambata 8 iunie, ora 11.40)

A movie poster with two people

Description automatically generated

  • Un film de aventura incantator in care o tanara fata, Nim, traieste pe o insula indepartata impreuna cu tatal ei, om de stiinta. Cand acesta dispare, soarta o aduce la ea pe autoarea cartilor ei preferate si Nim porneste intr-o misiune pentru a-l salva, cu ajutorul eroului ei fictiv preferat, Alex Rover.

Cu Jodie Foster, Gerard Butler si Abigail Breslin in rolurile principale. 

Printesa Mireasa (Premiera la TV1000 – duminica 9 iunie 12.55)

A person in a dress and crown hugging a person in a crowd

Description automatically generated

  • Un basm atemporal care combina romantismul, umorul si actiunea. Bazat pe un roman de William Goldman, filmul reprezinta o incursiune in miraculoasa lume a povestilor. Cand descopera ca nepotul sau este bolnav, un bunic grijuliu crede ca il poate vindeca citindu-i povesti dintr-o carte care a fost transmisa din generatie in generatie pana la el. Baietelul nu este insa foarte fericit ca trebuie sa-si abandoneze jocurile pe calculator, dar dispozitia sa se va schimba in scurt timp, caci vocea linistitoare a bunicului il va transporta intr-un regat atemporal acolo unde un baiat de la tara devenit pirat intalneste piedici, dusmani si prieteni in eforturile lui de a-si regasi iubita.

Cu Cary Elwes, Robin Wright si André the Giant. 

Ocolul Pamantului in 80 de zile (sambata 15 iunie, ora 12.35)

A group of people in a hot air balloon

Description automatically generated

O calatorie epica bazata pe romanul clasic al lui Jules Verne care merita revazuta in momentele de relaxare in familie. Ca sa castige un pariu, Phileas Fogg un inventator britanic excentric calatoreste alaturi de valetul sau chinez si o artista frantuzoaica si concureaza contra cronometru pentru a inconjura globul in 80 de zile.

Cu Jackie Chan, Steve Coogan si Cécile de France in rolurile principale. 

Motanul incaltat (duminica 16 iunie, ora 11.20)

A cartoon character in a garment

Description automatically generated

  • Un motan rebel, prietenul lui din copilarie si o pisicuta seducatoare, dar hotomana, cauta ouale Gastei de Aur, ca sa-l reabiliteze pe Motan, sa-i redea onoarea si sa recastige increderea tuturor.

Vocile sunt interpretate de Antonio Banderas, Salma Hayek si Zach Galifianakis. 

Domnisoara Potter (sambata 22 iunie, ora 09.30)

A person with blue eyes

Description automatically generated

  • O drama biografica despre viata lui Beatrix Potter, indragita autoare si ilustratoare de carti pentru copii. Descoperiti calatoria ei creativa si lumea incantatoare a cartilor bestseller pentru copii „Povestea lui Peter Iepurasul”. Aflam cum s-a luptat Beatrix ca sa se poata bucura de iubire, fericire si succes.

Cu Renée Zellweger si Ewan McGregor. 

Aventurile lui Tintin: Secretul Unicornului (duminica 23 iunie, ora 13.20)

Virgin Media Store | The Adventures Of Tintin: The Secret Of The Unicorn

  • Primul film din trilogia lui Steven Spielberg despre celebrul copil reporter, Tintin. Spielberg aduce la viata personajul iconic de benzi desenate al lui Hergé in aceasta aventura animata palpitanta. Alatura-te lui Tintin, capitanului Haddock si lui Snowy in timp ce dezleaga un mister vechi de secole.

Vocile sunt interpretate de Jamie Bell, Andy Serkis si Daniel Craig. 

Maratonul trilogiei Joaca de-a spionii (sambata 29 iunie, 11.55 – 15.35)

A group of people standing in front of a rock

Description automatically generated

  • Pregateste-te pentru actiune non-stop si vizioneaza fiecare episod din Joaca de-a spionii! Carmen si Juni nu banuiau ca parintii lor fusesera agenti secreti. Disparitia recenta a unor fosti colegi ii obliga pe acestia sa-si reia activitatea, ceea ce declanseaza nenumarate complicatii si aventuri pline de actiune. Urmareste-i pe fratii Cortez pe masura ce isi folosesc abilitatile de spion pentru a salva lumea de oameni de stiinta nebuni, roboti rai si alti raufacatori.

Cu Alexa PenaVega, Daryl Sabara si Antonio Banderas. 

Zebra de curse (duminica 30 iunie, ora 10.40)

A zebra and horse standing together

Description automatically generated

  • O comedie de familie emotionanta despre o zebra pe nume Stripes care viseaza sa devina un cal de curse. Cu ajutorul prietenilor sai animale de ferma, el sfideaza sansele si intra in prestigiosul Kentucky Open.

Cu Hayden Panettiere, Bruce Greenwood si Dustin Hoffman (voce).

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati