Filme, spectacole şi ateliere pentru copiii de toate vârstele, între 11 şi 15 octombrie, la KINOdiseea

0
282

Festivalul internaţional de film pentru publicul tânăr KINOdiseea are loc la Bucureşti între 11 şi 15 octombrie, la Sala Gloria, Sala Luceafărul, Prăjitoria Buimac şi nJOY Club & Garden.

KINOdiseea aduce, pe lângă cele cinci filme din competiţia Kinodiseea Junior, două proiecţii speciale în cadrul secţiunii Panorama, spectacole pe picioroange, de pantomimă, jonglerii şi magie cu Wizd’Arts şi animatori, baloane modelabile şi pictură pe faţă pentru cei mici.

  • Intrarea la toate proiecţiile şi evenimentele din cadrul KINOdiseea este liberă iar programul complet este disponibil pe https://kinodiseea.ro/.

KINOdiseea XV este un proiect co-finanţat de Primăria Municipiului Bucureşti prin ARCUB în cadrul Programului Bucureşti acasă 2023. Pentru informaţii detaliate despre programul de finanţare al Primăriei Municipiului Bucureşti prin ARCUB, puteţi accesa www.arcub.ro.

Filmele din competiţia celei de XV-a ediţii a KINOdiseea – Festivalul internaţional de film pentru publicul tânăr sunt producţii curajoase, cu tematici educative şi sociale, care nu intră în reţeaua clasică de distribuţie, apreciate de publicul internaţional şi de criticii de film din întreaga lume şi premiate la festivaluri importante de film pentru publicul tânăr, precum Annecy International Animated Film Festival, Canada China International Film Festival, Montreal International Children’s Film Festival, International Film Music Critics Award.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.