Filmul ”Minionii 2”, la Cineplexx Băneasa şi Titan/ Biletele pentru ”Thor: Iubire si Tunete” au fost puse în vanzare

”Minionii 2” rulează la cinematografele Cineplexx Băneasa şi Titan de vineri, 1 iulie, potrivit unui comunicat de presă. De asemenea, biletele pentru filmul ”Thor: Iubire si Tunete” au fost puse în vanzare, anunță sursa citată.

”Minionii 2” rulează la cinematografele Cineplexx din București

PREMIERĂ: 1 Iulie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română, 3D subtitrat în limba română, 3D dublat în limba română, 3D dublat în limba maghiară

GEN: Comedie, Aventura, Animatie

DISTRIBUȚIE: Alan Arkin, Steve Carell, Michelle Yeoh, Lucy Lawless, Jean-Claude Van Damme

SINOPSIS: Amplasat imediat după evenimentele din primul film, de data aceasta în anii 1970, un Gru de 12 ani crește în suburbii. Gru pune la cale un plan pentru a deveni suficient de rău pentru a li se alătura. Când Vicious 6 îl concediază pe liderul lor, legendarul luptător Wild Knuckles, Gru este intervievat pentru a deveni cel mai nou membru al lor. Lucrurile se înrăutățesc doar după ce Gru le fură o piatră prețioasă cu ajutorul Minionilor. Pe fugă, Gru și Minioni vor apela la o sursă improbabilă de îndrumare și vor descoperi că, chiar și băieții răi au nevoie de puțin ajutor de la prietenii lor.

PROGRAM:

3D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3Ouoyyj

3D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: https://bit.ly/3HYY05N

 

Biletele pentru ”Thor: Iubire si Tunete” au fost puse în vanzare

Pe lângă animația colorată, biletele pentru filmul ”Thor: Iubire si Tunete” au fost puse în vânzare, mai spune sursa citată.

AVANPREMIERĂ: 7 Iulie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 3D subtitrat în limba română, 3D subtitrat în limba română Dolby Atmos, 3D dublat în limba maghiară

GEN: Fantastic, Actiune, Aventura

DISTRIBUȚIE: Alan Arkin, Steve Carell, Michelle Yeoh, Lucy Lawless, Jean-Claude Van Damme

SINOPSIS:  In productia Marvel „Thor: Love and Thunder” God of Thunder (Chris Hemsworth) face echipă cu King Valkyrie (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) și fosta iubită devenită Mighty-Thor, Jane Foster (Natalie Portman), să înfrunte un ucigaș galactic cunoscut sub numele de Gorr the God Butcher (Christian Bale).

PROGRAM:

3D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3bBEUX3

3D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: https://bit.ly/3Ox4NWJ

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati