Filmul „PARKING” va putea fi vizionat în această seară, în parcul Titan

Primăria Sectorului 3 îi așteaptă joi pe bucureșteni la o nouă seară de „Cinema în aer liber”. În această seară, începând cu ora 20.30, pe Insula Artelor din Parcul Titan va fi proiectat filmul „Parking”, în regia lui Tudor Giurgiu.

În regia lui Tudor Giurgiu, filmul „Parking”  este  bazat pe romanul „Apropierea” al scriitorului Marin Mălaicu-Hondrari.

În rolul principal a fost distribuit Mihai Smarandache, unul dintre cei mai apreciaţi actori ai Teatrului Odeon din Bucureşti, premiat în numeroase festivaluri de teatru. Smarandache s-a remarcat în lungmetrajul „De ce eu?” (2015) şi serialul „Hacker” (2003). Din distribuţie fac parte actorii spanioli Belén Cuesta, Ariadna Gil şi Luis Bermejo şi românii Carmen Florescu, Valentin Popescu, Emilian Oprea, Fülöp Erzsébet şi Paul Cimpoieru.

Filmul spune povestea lui Adrian, un poet din Sângeorz-Băi care emigrează ilegal în Spania anului 2002. Ajuns în Cordoba, se angajează paznic de noapte într-un parc auto iar existența lui pendulează între imposibila poveste de dragoste cu o cântăreață spaniolă și dorul de casă, de familie. Călătoria lui în căutarea marii iubiri se va transforma într-o poveste surprinzătoare, sensibilă și plină de provocări

  • Accesul publicului la proiecţiile din cadrul evenimentului „Cinema în aer liber” este gratuit.

În cazul în care condițiile metorologice nu vor permite proiecția filmului, acesta va fi reprogramat la o data ulterioară ce va fi anunțată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati