Filmul ”Vikingul”, la Cineplexx Băneasa şi Titan/ Biletele pentru Jurassic World: Dominion au fost puse în vanzare

0
207

”Vikingul” rulează la cinematografele Cineplexx Băneasa şi Titan de vineri, 29 aprilie, potrivit unui comunicat de presă. De asemenea, biletele pentru filmul Jurassic World: Dominion au fost puse în vanzare, anunță sursa citată.

De vineri, 29 aprilie, toti cei care sunt adepti ai filmelor istorice cu si despre vikingi, sunt asteptati la Cineplexx sa descopere povestea din spatele filmului The Northman – un revenge thriller care explorează cât de departe poate merge un prinț viking pentru a căuta dreptate pentru tatăl său ucis.

Aceasta drama istorica, epica si plina de actiune, ii are in distributia sa pe Alexander Skarsgard, Nicole Kidman și Anya Taylor-Joy.

Filmul regizat de catre Robert Eggers, este pe cat de violent pe atat de intens, suprarealist și frumos de urmărit.

VIKINGUL ( N15 )

 PREMIERĂ: 29 aprilie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos

GEN: Aventură, Dramă, Acțiune, Istoric

DISTRIBUȚIE: Nicole Kidman, Ethan Hawke, Willem Dafoe, Anya Taylor-Joy, Alexander Skarsgård

SINOPSIS:

Apreciatul regizor Robert Eggers (The Witch, The Lighthouse) ne aduce pe marile ecrane Vikingul cu Alexander Skarsgard, Anya Taylor-Joy, Nicole Kidman, Ethan Hawke, Willem Dafoe și Björk. Vikingul este un thriller epic despre răzbunare care explorează cât de departe poate merge un prinț viking pentru a căuta dreptate pentru tatăl său ucis.

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3MC5AED

Biletele pentru Jurassic World: Dominion au fost puse în vanzare

Filmul are loc la patru ani după ce Isla Nublar a fost distrusă, iar dinozaurii trăiesc și vânează, în întreaga lume, alături de oameni. Drept urmare, natura trebuie să decidă: cine va deveni pradătorul suprem al Pământului? Oamenii, sau una dintre cele mai terifiante creaturi din istorie? Această nouă continuare a erei va marca o aventură îndrăzneață și uimitoare. Jurassic World: Dominion isi are avanpremiera in data de 8 iunie, insa cinefilii isi pot rezerva inca de pe acum locul in sala de cinema. 

PRESALE – JURASSIC WORLD: DOMINION ( AP12 )

 AVANPREMIERĂ: 8 iunie

VERSIUNI DISPONIBILE: 3D subtitrat în limba română, 3D subtitrat în limba română Dolby Atmos, 2D dublat în limba maghiară

GEN: Aventură, SF, Acțiune

DISTRIBUȚIE: Sam Neill, Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum, Daniella Pineda

SINOPSIS:

La patru ani după ce Isla Nublar a fost distrusă, dinozaurii trăiesc și vânează, în întreaga lume, alături de oameni. Actualul echilibru fragil va redesena viitorul, dar mai ales va stabili dacă omul poate rămâne în vârful lanțului trofic acum că împarte planeta cu cei mai temuți prădători din lumea animală.

PROGRAM:

PRESALE – 3D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3klAIMk

PRESALE – 2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: https://bit.ly/3rYgi0c

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.