Firea: Am atras 𝗳𝗼𝗻𝗱𝘂𝗿𝗶 𝗲𝘂𝗿𝗼𝗽𝗲𝗻𝗲 𝗱𝗲 𝗮𝗽𝗿𝗼𝗮𝗽𝗲 𝟭 𝗠𝗜𝗟𝗜𝗔𝗥𝗗 𝗗𝗘 𝗘𝗨𝗥𝗢 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘁𝗿𝗮𝗻𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁, 𝗺𝗲𝗱𝗶𝘂, 𝘁𝗲𝗿𝗺𝗼𝗳𝗶𝗰𝗮𝗿𝗲;

0
95
firea
Facebook / Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a prezentat printr-un clip video postat pe pagina sa de facebook, situația reală a atragerii fondurilor europene care s-a ridicat la aproape 1 miliard de euro, fonduri 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘁𝗿𝗮𝗻𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁, 𝗺𝗲𝗱𝗶𝘂, 𝘁𝗲𝗿𝗺𝗼𝗳𝗶𝗰𝗮𝗿𝗲: Vești bune pentru bucureșteni! Purul adevăr! Am atras 𝗳𝗼𝗻𝗱𝘂𝗿𝗶 𝗲𝘂𝗿𝗼𝗽𝗲𝗻𝗲 𝗱𝗲 𝗮𝗽𝗿𝗼𝗮𝗽𝗲 𝟭 𝗠𝗜𝗟𝗜𝗔𝗥𝗗 𝗗𝗘 𝗘𝗨𝗥𝗢 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘁𝗿𝗮𝗻𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁, 𝗺𝗲𝗱𝗶𝘂, 𝘁𝗲𝗿𝗺𝗼𝗳𝗶𝗰𝗮𝗿𝗲. Este un lucru cert și verificabil!”

  • Firea, mesaj pentru Nicușor Dan: „Mințiți când afirmați că am atras doar 30 de milioane de euro fonduri nerambursabile”

”Este un lucru cert și verificabil! Chiar și dumneavoastră, domnule contracandidat, puteți verifica, când nu sunteți ocupat să luptați dezinteresat pentru “fratele Câine”.

  • Mințiți când afirmați că am atras doar 30 de milioane de euro fonduri nerambursabile. Cred că nu faceți diferența între atragere de fonduri și decontare. Dar nu e datoria mea să vă învăț.

La fel cum mințiți bucureștenii cu privire la fondurile europene pentru consolidări! Riscul seismic nu poate beneficia de finanțare europeană. Am investit fonduri locale fara precedent la acest capitol.

În celelalte domenii, asta am făcut eu și echipa mea î𝗻 𝘂𝗹𝘁𝗶𝗺𝗶𝗶 𝗽𝗮𝘁𝗿𝘂 𝗮𝗻𝗶:
1. 𝗧𝗥𝗔𝗡𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗖 𝗠𝗢𝗗𝗘𝗥𝗡 – autobuze hibrid, troleibuze, tramvaie, autobuze electrice și stații de încărcare
• 14 proiecte cu finanțare prin POR și prin Fondul de Mediu, în valoare de 368,6 milioane euro, din care aproximativ 𝟮𝟳𝟲 𝗱𝗲 𝗺𝗶𝗹𝗶𝗼𝗮𝗻𝗲 𝗲𝘂𝗿𝗼 reprezintă fonduri nerambursabile
2. 𝗧𝗘𝗥𝗠𝗢𝗙𝗜𝗖𝗔𝗥𝗘 – 𝟮𝟳𝟴 𝗱𝗲 𝗺𝗶𝗹𝗶𝗼𝗮𝗻𝗲 𝗱𝗲 𝗲𝘂𝗿𝗼, fonduri nerambursabile pentru modernizarea a 200 de km de conductă de transport a energiei termice.
• Proiectul a fost pregătit și depus spre finanțare în acest mandat, în prezent a trecut de etapele de evaluare.
Finanțarea provine din POIM (Programul Operațional Infrastructură Mare) 2014-2020.
3. 𝗚𝗟𝗜𝗡𝗔 𝟮 – Am deblocat cel mai mare proiect de mediu din România și Europa de Est, în valoare de aproximativ 𝟯𝟵𝟬 𝗱𝗲 𝗺𝗶𝗹𝗶𝗼𝗮𝗻𝗲 𝗱𝗲 𝗲𝘂𝗿𝗼, finanţat prin POIM 2014-2020.
• Este un proiect amplu, cu mai multe componente:
– extinderea staţiei de epurare, cea mai mare din România
− construcţia unui incinerator de nămol
− reabilitarea principalelor colectoare de ape uzate din Bucureşti.
4. 𝗔𝗣Ă Ș𝗜 𝗖𝗔𝗡𝗔𝗟𝗜𝗭𝗔𝗥𝗘 – Cartierele Ghidigeni, Olteniței, Cheile Turzii și Henri Coandă beneficiază de apă potabilă de calitate și de servicii de canalizare, finanțate din fonduri europene – proiecte utile pentru 18.000 de bucureșteni.
• Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 70 de milioane de euro, din care fonduri nerambursabile de aproape 𝟰𝟬 𝗱𝗲 𝗺𝗶𝗹𝗶𝗼𝗮𝗻𝗲 𝗱𝗲 𝗲𝘂𝗿𝗼.”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.