Firea, ATAC FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui Iohannis și a USR: Președintele – bun prieten cu concediile iar USR – condus de turnători la securitate

Președintele Klaus Iohannis, care este bun prieten cu verbul „ a pleca„ respectiv cu concediile, vrea pentru funcția de premier un fost ministru al Transporturilor care nu a construit niciun kilometru de autostradă, a afirmat sâmbătă președintele PSD București, Gabriela Firea, primar general al Capitalei.

  • „Nu fiți triști! Am stabilit de la început: știți cum este – ce nu te doboară, te întărește! Și nu contează de câte ori cazi, ci de câte ori poți și știi să te ridici. Iar partidul nostru a trecut prin foarte multe. (…)

De fiecare dată, întorcându-se la popor, la cetățeni, a redevenit principala forță din România. Cu cine dorește președintele României să o înlocuiască pe doamna președinte, pe doamna premier: cu un om de casă care, atunci când a fost Ministrul Transporturilor, nu a construit nici măcar un kilometru de autostradă (n.r. – Ludovic Orban)„, a afirmat Gabriela Firea la Romexpo, unde a fost lansată candidatura la prezidențiale a președintelui PSD, Viorica Dăncilă.

Edilul a adăugat că președintele Iohannis „este foarte bun prieten cu verbul a pleca„.

„Avem un președinte de țară, care vrea să se perpetueze în această funcție, care este foarte bun prieten cu verbul „a pleca„. Pleacă foarte des în concedii, pleacă foarte des capul atunci când negoiaza pentru noi, pentru România, și își pleacă de asemena capul atunci cand îl întrebăm: „Ce ați făcut în ultimii cinci anii?„, a spus Firea.

fireaPrimarul general al Capitalei a denunțat că dintre „oamenii noi„ pe care se bazează Iohannis fac parte de fapt – turnători la Securitate sau care „se ocupă cu furturi imobiliare„, aluzie la ultimul scandal în care este implicată șefa USR Bucuresti care este suspecta de a fi turnat la securitate.

„Cine sunt ceilalți oameni noi care vor să trimită la Cotroceni un președinte pentru următorii ani?

  • În București USR a fost și este condus de oameni care au fost dovediți că au făcut poliție politică. Ăștia sunt oamenii de tip nou.

USR e condus de oameni care negociaza afaceri, furturi imobiliare, cu asta se ocupă, sunt convinsă că și în toată țara este același model. Acești oameni vor să acapareze România pentru un cerc restrâns de prieteni. (…) Avem nevoie de un președinte puternic (…), e un președinte cu normă întreagă, nu în concedii și weekend-uri prelungite. Pentru că PSD este singurul partid care a făcut lucruri concrete pentru români și pentru România. (…) Sub nicio formă nu vom permite ca noi să devenim mici, pentru că PSD înseamnă România„, a subliniat Gabriela Firea.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati