Firea atrage atenția că în Capitală sunt peste 1,9 milioane de șobolani, ”câte unul pentru fiecare bucureștean”

Prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, îl acuză pe primarul general Nicușor Dan că a lăsat Capitala pradă șobolanilor, țânțarilor și căpușelor. ”Dacă în decembrie erau 200 de exemplare de șobolani în Bucuresti, la rata lor de înmulțire, acum avem deja peste 1,9 milioane, deci câte unul pentru fiecare bucureștean”, a scris fostul primar al Capitalei pe Facebook.

„In ceasul al 12 lea, de frica sa nu vina bucurestenii peste el la Primarie, sau poate chiar sobolanii, capusele si tantarii, Plicusor Ban anunta victorios ca incepe deratizarea si dezinsectia in Bucuresti… Aplauze!

Nu conteaza ca este foarte, foarte tarziu, ca vom avea o vara plina de tantari si capuse, pentru ca primele tratamente trebuiau facute in martie, nu conteaza ca Bucurestiul este invadat de sobolani, pe care timp de sase luni nu i-a deranjat nimeni…Ba, din contra, generoasa, primarita de la sectorul 1 le-a organizat un festival, Festivalul Gunoiului Neridicat cu Saptamanile, sectorul 1, editia 2021.

Dar ce bine ca avem acum companiile municipale, infiintate de Firea, pe care Plicusor si toti prietenii lui USR-PLUS&co le-au distrus de-a dreptul, prin neplata facturilor, a salariilor, printr-o campanie de hartuire permanenta, bazata pe minciuni si falsuri… Si vor continua sa faca asta, pentru ca se lauda cui mai vrea sa-i asculte ca le vor desfiinta, ca nu fac nimic…

Dar, ce sa vezi! In Bucuresti se face deratizare prin Compania Municipala Eco Igienizare, se taie iarba din parcuri prin Compania Municipala Parcuri si Gradini! Nicusor Dan se foloseste de companii chiar in acest moment anuntat cu surle si trambite, in loc sa intre in pamant de rusine.

Companii in subordinea Consiliului Local functioneaza bine-mersi si in Oradea, Brasov, Constanta, Ploiesti, Iasi, adica in orase conduse de edili USR, PLUS sau PNL. Dar fireste, acelea sunt perfecte, pentru ca nu au fost infiintate de Firea…

Nu va bucurati prea repede, totusi. Chiar daca sunt legale, chiar daca functioneaza, nu doar in Romania, ci in intreaga Europa, companiile municipale mai au foarte putin de trait. Pentru ca Plicusor e decis sa le desfiinteze in sedinta din aceasta luna. A facut calculele, i-au iesit perfect, i le-au confirmat si specialistii: daca in decembrie erau 200 de exemplare de sobolani in Bucuresti, la rata lor de inmultire, acum avem deja peste 1,9 milioane, deci cate unul pentru fiecare bucurestean”, a scris Firea pe Facebook.

Reamintim că Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a anunțat că au început încă de luni seara operațiunile de dezinsecție și deratizare în Capitală. Edilul a precizat că tratamentele împotriva țânțarilor și căpușelor vor avea loc în tot Bucureștiul, în fiecare seară, timp de șapte zile.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati