Firea: Cîțu mai are, probabil, de angajat chelnerițe la Ape și foste miss la spitale

0
115
Firea cîțu

”Premierul Florin Cîțu mai are, probabil, de angajat chelnerițe la Ape și foste miss la spitale, altfel nu se explică de ce vrea să scape de înalții funcționari publici care sunt secretari generali și directori în instituțiile de stat”, scrie senatorul PSD Gabriela Firea.

„Tocmai că posturile de înalți funcționari au fost depolitizate pentru a profesionaliza aparatul de stat, iar Cîțu vrea să revină la numirea de politruci fără experiență în domeniu! Sau, precum comuniștii, vrea să aplice politica rotației de cadre, azi ești jurist, mâine economist, poimâine paznic! Dar care ar fi logica, în loc să ai oameni specializați pe un anumit domeniu, de ce să ai oameni care să știe puțin, adică nimic, din toate domeniile”, afirmă Gabriela Firea pe pagina sa de socializare.

  • Firea spune că, „în vreme ce amenință cu tăieri de venituri și disponibilizări”, liberalii au votat în Comisia de Muncă a Camerei Deputaților deblocarea angajărilor la stat.
„S-a lăudat cu asta chiar fostul ministrul al Muncii, Violeta Alexandru, acum deputat. O altă dovadă că liberalii vor, de fapt, să își angajeze politrucii de la partid și să dea afară funcționarii apolitici și specializați! Adică exact ca în cazul chelneriței de la Ape”, conchide Firea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.